Bästa dagen på länge

Japp det ser hemskt ut....det gör ont som fasen att gå...men gipset är av och jag kan röra på mej lite mer. Körde en sväng med bilen idag och gick en shoppingrunda på maxi för att fylla på förrådet lite.
Som sagt det gör ont att gå men doktorn sa att allt var okej och att det var bara stödja på foten så mycket som möjligt och tänja ut ordentligt flera gånger varje dag för att få tillbaka rörligheten i fotleden.
Det värsta av allt är dock att jag tappat så mycket muskler i vaden att jag krampar så fort jag tror att jag kan ta ett rejält steg =)
Trots allt detta så är nog detta den bästa dagen på länge =)

Då var det hög tid..

..att börja ge sej av mot bättre tider.
Om ungefär 50 minuter ska jag vara på ryhov för att klippa bort gipset. Ska bli väldigt skönt.
Håll tummarna där ute för att allt ser bra ut så jag slipper mer bekymmer.
Och som svar till Sara kan jag säga att jag tror det var Carro som sa det...men jag minns inte helt säkert.


Sleepless in Jönköping

Ja nu när jag är inne på min 6:e vecka av sjukskrivning har jag verkligen börjat bli rastlös.
Detta gör även att jag har fått väldigt svårt att sova. Både igår och idag så gav jag upp runt 05-tiden och satte mej och tittade på serier på datorn istället. Klarade mej till nångång runt 13 sen somnade jag helt upp och ner i soffan. Vaknade strax innan 17 och hoppas nu på att jag sovit tillräckligt lite för att kunna somna i vettig tid ikväll.
Hade nämligen tänkt leva som en vanlig människa och vara vaken på dagen och sova på natten iallafall den sista biten av min sjukskrivning.

Som sagt är det på onsdag det gäller så håll tummarna på onsdag vid 13:20 att foten har läkt fint och att jag slipper bekymmer för nu är jag trött på att sitta här hemma.

(nån som vill följa med och se Arlagårdens betessläpp i bankeryd föresten??)

Nu är det snart dax!

Ja nu är det bara typ 4 dagar kvar tills gipset åker av! På onsdag är det dags.
Ska bli väldigt väldigt väldigt skönt!
Då blir det en rejäl promenad samt en sväng med bilen. Behöver ju byta till sommardäck nu. Och laga kylsystemet. Och göra service på motorn. Och prova med det där att köra på etanol.
Shit det blir att göra innan jag går tillbaka till jobbet!

Jaja ska ändå bli skönt att röra lite på sej...förhoppningsvis blir det kanske en tur till halmstad oxå med gymnastiken. Inte nån träning för min del men jag kanske följer med som moraliskt stöd til resten =)
Ja och sen i slutet av maj bär det av till Stockholm på tävling med mina kids. Ska bli kul att komma till en stor tävling igen. Var ett tag sen sist nu.
Det var väl egentligen allt just nu...söker fortfarande nån som vill ta en resa i juni när jag har semester...kan inte bara sitta hemma hela semestern i år igen.
Hej föresten erik.....sluta smygläsa och kommentera lite istället!

E85 istället för 95??

Mmm jag satt sent sent inatt och läste runt på the world wide web om huruvida man kan köra en vanlig bensinmotor på bensin/etanol blandningen som i dagligt tal kallas E85. Det visade sej
 att just min bil verkar vara mycket väl lämpad att köra på just etanol utan att behöva modifiera motorn det minsta. Är bara byta bränslefilter ganska kort efter att man kört på etanolen eftersom den löser upp lagringar som bensinen bygger upp. Så filtret tjockar igen ganska lätt. Men om man kört en bit på etanol och sedan byter filter så är alltså motorn och tanken renare än nånsin förr =)
Blir till att göra ett försök nästa vecka när jag ändå tänkt kolla över bilen inför sommaren. Förhoppningsvis kan man köra på iaf en del etanol och därmed sänka kostnaderna lite. Är ju lägre skatt på E85 nämligen.

Långsamma dagar

Ja det börjar kännas fruktansvärt drygt att ligga hemma nu efter nästan 5 veckor. Men nu är det trots allt bara 9 dagar kvar tills gipset åker av. Nästa onsdag vid 13:20 är det ett stycke lycklig Linus som sitter på Ortopediska kliniken på Ryhov.
Och ja grattis HV till guldet. Kan meddela att även jag var nere på stan och hoppade runt på kryckor i fredags. Orkade dock inte så länge och hade väldigt ömma händer resten av helgen. Men ändå.

Jag och för dom som sitter därute och undrar....vad kan man lyssna på för musik såhär års??
För er kan jag gott tipsa om en ny favorit: Paolo Nutini.
Okej han kanske inte är så ny men fruktansvärt bra tycker jag. Även The Kooks är en stor hit för min del när jag sitter på min balkong medan vårsolen tittar fram genom grenarna på träden som skuggar min del av huset.

Och är det nån som har bra tips tillbaka så är det bara höra av er.
Söker även nån som vill ut och resa med mej i Juni. Måste ta tag i min semester i år och göra nått annat än att åka fram och tillbaka till öland över dagen. Speciellt nu när jag legat hemma i flera månader redan utan att göra nått vettigt.

Mjölk är gott

Ja det kan vi väl alla hålla med om. Hade inte druckit mjölk på flera dar men idag fick jag nog och ringde min mor som snällt åkte och köpte några liter till mej. Nu sitter man här och mår gott i soffan med mjölk och popcorn =)
Nästan så man inte längtar tillbaka till jobbet mer...17 dagar kvar sen får jag börja gå igen =)
Och bara lite mer än en månad tills jag går av sjukskrivningen och kan börja jobba igen.
Yeaah!


En kort utbildningsfilm


Dagar kvar....

ja nu är det 28 dagar kvar....inte ens en månad kvar till friheten....

RSS 2.0