Tjuvlyssnat

Ja jag har faktiskt tjuvlyssnat lite när jag stod på jobbet igår.
Det var ett par som kom in i butiken och tittade sej lite omkring. När dom kom upp i höjd med mej stannade mannen och sa:
-Vad var det vi skulle handla?
Kvinnan sa då:
-Jaaadu vi får väl titta på minneslappen.
-Ja det får vi göra, sa mannen då.
Han grävde lite i fickan och tog fram en lapp.
-Här är den!
-Nej, sa kvinnan. Det här är ju inte rätt lapp. Minneslappen var rosa och satt på en av böckerna.
-Jasså? Jaha nej men då har inte jag den.

Sen gick dom igen inåt butiken. Problemet med minneslappar är ju att man fortfarande måste komma ihåg att ta med sej dom =)

Senare kom en man ut från sminkavdelningen. Han såg måttligt road ut och innan han fortsatte vidare i butiken tittade han till mot ingången. Där kom en annan man som precis skulle till att svänga in på sminkavdelningen.
-Jasså är det din tur att ge dej in här nu?
-Ja tyvärr. Bara denna delen tar ju lika lång tid som hela resten av butiken. Man vet ju inte vad det är man ska köpa.
-Ja jag har precis kommit ut så nu går det fort resten.

Sen fortsatte båda handla.
Det härliga är att det verkade inte som att männen kände varandra. Sminkavdelningen eller snarare motviljan att befinna sej där verkar vara något slags band mellan oss män =) Alla känner precis likadant och det är många gånger man hört mannen sucka när kvinnan i ett par försvinner in där.

Detta är alltså en vädjan till kvinnorna. Kan ni snälla försöka hålla er från sminkavdelningen när männen är med?
Tack på förhand..

Pizza, öl och en jäkla massa stampande

Helgen har passerat. Skönt att vara ledig kan jag säga.
Fredagen bjöd på myskväll med Jenny. Jordnötsringar och Fanta och massa film. En riktigt trevlig kväll trots att tröttjenny sov genom halva den andra filmen =)
Lördagen bjöd på lite shopping. Träning med kidsen som gick riktigt bra. Sedan kom kvällen och det bar av till Nisse där vi grabbar hade helkväll med pizza öl och tv-spel. När klockan började bli sent tog jag mej till Gamla China biografen. Där bjöds det på techno hela natten lång. Fast själv fick jag nog vid 04 tiden och begav mej hemåt.

Söndagen har som vanligt varit degar dagen. Med undantag för att jag blev tvungen att gå ner och hämta min bil som jag parkerat inne i stan. En härlig promenad på 30 minuter ute i kylan. Faktiskt riktigt skönt bara man klär på sej ordentligt =)
Nu väntar ännu mer degande. Har inga planer så risken finns att jag sätter i mej ännu mer onyttigheter. Men det får man väl leva med. Det är ju trots allt helg =)

Här kommer en bild från Beatografen:


Woohoo

Alldeles nyss kom den nya balkongen på plats. Är väl fortfarande en jäkla massa arbete kvar dock innan den är klar men man börjar se slutet.
Och jag ska bara säga en sak. Jäklar va stor den blir!!
Förut var det så att man kunde gå ut och vända i princip.
Den nya är väl ungefär som min förra lägenhet! Kommer få köpa en jäkla massa nya golvplattor och möbler för att fylla skiten. Men det är det nog värt nästa sommar när man kan sitta därute fler än 2 stycken!
Gött mos!

Första gången.

Ja idag var det dags. Första gången någonsin som jag red en häst.
Tycker det gick alldeles utmärkt faktiskt. Trillade inte av en enda gång fast jag hade en ond häst som bara ville gå bland buskarna hela tiden =) Nä hon var snäll Ceres. Och Madde med såklart som lånade ut sin häst och som coachade mej igenom detta. Var riktigt skoj faktiskt och nog kan jag tänka mej att göra det igen. Började ju precis få in den rätta knycken så pållen gick dit jag ville.
Och till alla dom som tror att jag kommer ha ont imorgon....ja till er säger jag bara; vänta ska ni få se. Jag är nog tuffare än somliga tror.

Tyvärr blev det inga bildbevis. (jag hade ändå inte på mej tajta ridbyxor så det fanns inget skoj att se) Hade fullt sjå ändå att hålla ordning på mej själv. Men ni som tror jag ljuger kan minsann fråga madde. Hon är mitt vittne =)

Helgen över ännu en gång..

Ja sagt och gjort. Den lediga helgen är över. Nu dröjer det ett bra tag tills nästa gång.
Men man har fått en del gjort. Fredagen var tacokväll med Fridolin som letat sej upp till skogarna igen.
En himla trevlig kväll.
Sov som en stock natten till lördagen. Jobbveckan som gick slet hårt vill jag lova.
På lördagen sedan var jag runt på stan. Letade återigen efter en ny snowboard till Sälen. Och jag hittade vad jag letade efter denna gången så jag slog till =) Bräda, bindningar och boots för otroliga 3000....som hittat =) En rabatt på 1800 tackar man ju inte nej till =)
Träning som vanligt med tjejerna på dagen och på kvällen dracks det öl med vännerna. En trevlig tillställning här hemma.
Söndagen sedan började segt som dom brukar..man sen kom Madde med mat minsann och då blev dagen genast bättre =) Tack tack Madde för sällskapet och maten..
Åkte sedan hem till mor och far för att önska en god fars dag men döm av min förvåning när där inte var någon hemma. Presenten lämnades på köksbordet och jag begav mej av hemåt igen istället. Och i skrivande stund ligger jag som sej bör på soffan och degar. Ska försöka hålla mej vaken länge inatt men som det känns nu blir det nog svårt...ska nog slänga fram mitt PS2 och lira lite NFS tror jag...här kommer föresten en fin bild på nya brädan...håll till godo =)


In the middle.

Mitt i natten. Fjärde natten på rad och det börjar kännas i kroppen.
Får ta och vila ut rejält imorgon för sen är det jobb igen på onsdag.
Fast först ska det tas en runda på stan som vanligt...kanske träna lite för det pallade jag inte idag..
Tyvärr blir det inget Ullared för stackars jenny har blivit sjuker...men men det kommer fler dagar att roadtrippa på =)

I helgen kommer frida äntligen och hälsar på igen =) Ska bli kul att se henne =)
Dricka lite öl och tjöta en sväng ska bli gött efter mycket jobbande.

Nehe nu är det hög tid att åka ut och jobba lite igen..

RSS 2.0