Recent updates

Finns inga.
Jag bor kvar på samma ställe, jobbar på samma jobb, umgås med samma vänner och har fortfarande en fisk som heter Otto. Tränar samma dagar som innan och kör samma bil.
Behöver fortfarande vattna mina blommor och är fortfarande sugen på att möblera om här hemma.
Har fortfarande blont hår som fortfarande är väldigt kort.
Funderar fortfarande på att skaffa glasögon men ser fortfarande tillräckligt bra tycker jag själv.
Har fortfarande inte skaffat mej en vettig hobby att sysselsätta mej med på ledig tid och tittar därför fortfarande väldigt mycket på tv och film.
Har fortfarande Azorerna som drömresmål och ska fortfarande spendera nyår i Sälen med vännerna.
Har fortfarande inte sett min mor på länge och behöver fortfarande diska och städa.

Fast jag har faktiskt tvättat...det ni!

Helgen som gick

Det var en bra helg. Nästan lite synd att den är över. Fredagen började med lite utav ett glidarpass på jobbet. Hoppade in extra och fick gå hem när jag ville. Blev ganska sent ändå men men.
På lördagen var det som vanligt träning på förmiddagen med kidsen. Den gick bra tycker jag. Kan nog bli något av dom ändå =)
Sedan var det fest hos nisse och mia. En mycket trevlig tillställning. Blev även utgång på det där jag träffade lite oväntat folk och hade väldigt trevligt =) Synd bara att man glömde sin plånbok på förfesten men eftersom jag har snälla vänner så löste sej det oxå.
På söndagen var det lite segt främst pga ovan nämna aktivitet. Men det gav med sej ganska bra så efter några rundor ner i tvättstugan och lite hjälp av Far att slänga upp en hylla på väggen så kilade jag upp till Shima för lite tv-spel. Vi är bäst på Tag Team Tekken kan jag säga men det där Buzz är inte riktigt min grej. Efter det blev det lite mat på alcamo och en raggarrunda på stan i väntan på att bion skulle börja. Såg den nya filmen Patrik 1,5. Inte riktigt så rolig som jag trodde men bra ändå.
Men nu är måndagen här och inatt är det jobb som gäller. Men först ska jag ta en runda på stan och se om jag inte kan göra klart den sista väggen här hemma så jag kan få lite uppehåll i heminredandet.

Ciao for now

Förlåt mej..

Har inte uppdaterat på läänge nu. Detta beror nog mest på att jag jobbar dygnet runt känns det som. Och även på att det ju inte händer så mycket skoj för tillfället.
Skulle åkt till götet i veckan. Så blev det inte.
Skulle tvättat och shoppat idag. Så blev det inte.
Skulle tränat idag. Så blev det inte.
Ska jobba ikväll. Det kommer jag göra.
Resten av veckan är jobb oxå.

Men en ljusglimt i tillvaron. Fridolin kommer på fredag =) Och på lördag är det fest =)
Ska bli skönt. Jag tycker jag förtjänar en rolig helg.

RSS 2.0