Kul Jul..

Det började natten till julafton. Hostan kom smygandes under nattens gång. På morgonen var jag sjukt trött.
Höll ut under middagen med släkten och hela vägen hem. Kändes bättre när jag klädde på mej tomtekläderna för att tomta lite hemma hos mariam för hennes småsyskon =) Riktigt roligt måste jag säga. Om ni inte gjort det är det något jag kan rekommendera. Hur barn kan bli så glada är helt galet =)
Väl hemma igen så däckade jag i soffan. Vaknade på kvällen, tog en cigg med carro och gick och la mej igen. Då hade huvudvärken kommit oxå.
Vaknade imorse och kände mej verkligen sjuk...gick upp och var uppe i några timmar men gav till slut upp och gick och la mej igen. Sov eller låg iaf i sängen tills rikard kom och hämtade sin öl.
Nu ligger jag här i soffan igen och tycker synd om mej själv som inte får festa och ha skoj som alla andra utan ligga hemma sjuk på självaste juldagen.
Men hellre det än att fortfarande vara sjuk i helgen när det bär av till Sälen. Just nu känner jag mej inte så taggad men så fort huvudvärken försvinner kommer det nog tillbaka...kommer bli ruskigt skoj..

Förlåt då

Clara.
Alla som läser min blogg är säkert jätteintresserade av att vi träffas nästan jämt. Säkert två gånger dom senaste veckorna har vi spenderat flera minuter i närheten av varandra. Kvalitetstid kallar jag det.

Annars har det väl hänt lite allt möjligt skoj. Madde har kommit hem igen och det är ju härligt =)
Sälen närmar sej med stormsteg och jag längtar som fasen. Ska bli skönt att komma bort från stan lite. Har bara 3 arbetsdagar kvar

Annars har det varit mycket jobb dom senaste veckorna.
Men helgen som varit hade jag ledig och det var gött som fasen. Fredagen tillbringades hos madde. Lördagen blev det först några öl hos mia och nisse där nisse som vanligt förlorade på tv spelet. Senare efter lite snurrande fram och tillbaka i jakt på vännerna så landade jag på Olles med kollegerna.. det blev minst sagt en hård kväll och söndagen inte lika angenäm.
Men efter en liten promenad med Eddie där vi båda skulle hämta våra bilar som blev ståendes igår så drog jag förbi alcamo för lite välbehövlig föda. Sedan bar det av till Mariam och Noah för en skön myskväll i soffan.

Nu väntar två nätters arbete innan det äntligen är julafton. Ju snabbare den dagen kommer desto snabbare är det över.
Juldagen är fortfarande ett omen. Visst vore det skoj att festa till det men fan så jobbigt med allt folk ute på krogarna. Får se hur jag gör där.
Jobb som gäller på fredag oxå sen på lördag natt åker hela lasset mot Sälen =) En hel veckas brädåkning och festande med polarna. Har fasen längtat sen midsommar =D

Nä nu ska jag titta vidare på Ice Road Truckers. Sjukt coolt program =D



Bella Notte

Ledig inatt efter 7 nätters arbete i rad. Det har varit lite segt i kroppen så jag behöver verkligen dom här två lediga nätterna för att återhämta mej inför helgen då det är jobb som gäller igen.
Har visst inte skrivit här på länge nu så här kommer en uppdatering:
Jag har jobbat.
Jag har julpyntat lite i min lägenhet och lite i Maddes.

Det var väl i princip det som hänt tror jag. Förutom då det gamla vanliga som alltid händer. Tränat och glott på film.
Eller iofs var jag ju i Stockholm förra helgen med barnen på tävling. Kunde gått bättre men vi är ändå nöjda och satsar hårt inför nästa tävling i Maj nästa år.
Har även varit i Ullared för första gången i mitt liv. Shoppade loss rätt bra och är helnöjd. Men det bästa köpet gjorde jag häromdagen på Jula. En kolsyremaskin för 169 kronor. Det är ju som hittat. Kombinera med julmust extrakt från Eko så har jag hela julen gjorde right here in my own home!!
Nästa vecka kommer även en gran att infinna sej i vardagsrummet och då är julen här på riktigt =)

Chingching....

RSS 2.0