Snart klarar jag inte mer..

Hela dagarna väsnas det av byggarbetare...sen hela natten knakar hela huset för det blåser storm ute.
Sluta lipa kanske ni tänker då men ni skulle bara veta hur det är med gigantiska fönster byggda på 60-talet. Dom knakar MYCKET!!
Finns nog några därute som kan hålla med om att det är ett mycket störande ljud. Sitter bara här och väntar på att skiten ska blåsa sönder så jag får ringa kollegorna som får komma hit och skyddstäcka =)
Det är fasen inte lätt att vara mej...men till helgen blir det jobb iallafall och det är ju alltid skönt. Sova lite i väktarbilen är aldrig fel =)

PS. har nog hittat en bräda jag ska köpa mej..ska kolla närmare på det där nästa vecka.

Visst är det jobbigt...

...att alltid ha rätt =)
Sa för en vecka sen att innan den 7 november kommer det snöa!
Och visst fasen kom det en omgång inatt. Inget som la sej på marken och det var nog mer snöblandat regn men visst fasen räknas det ändå =)
Detta mina vänner bådar gott för några övningsåk här hemma innan nyår. Sälen here we come ;-)

Glömde bort..

Kom på att jag lovade ju tävlingsresultat =)
Vinner i F2 klassen blev Nässjö AGK på poängen 8,75
Andra plats gick till mina tjejer med poängen 8,7
Tredjeplatsen blev delad mellan mina andra tjejer och ett annat huskvarnalag som båda fick 8,4
Övriga är oviktiga för dom är inte mina =)
Blev alltså andra och tredjeplats för mina gymnaster. Måste säga att jag är väldigt nöjd med detta =) Nässjö är värdiga motståndare =)
I övrigt har det varit en mycket lugn helg. Lördagen bestod som sagt av tävling och inte mycket mer. Låg i soffan och degade själv hela kvällen. Sov sedan till mitt på dagen på söndagen. Och när jag väl vaknade gjorde jag inte många knop ändå.
Framåt kvällen hade jag fått nog av min egna lathet och tvingade därför ut Carro på en promenad i regnet.
Blev en ganska kort promenad runt The Hood men det var skönt att bara komma ut.
Kvällen spenderades sen hos Madelene med diverser tv serier och lite film. Gulaschsoppa till det var alldeles utmärkt =)

Men nu är måndagen här och dags att blicka framåt. Ikväll är det jobb som gäller. Får hoppas jag orkar för som vanligt har jag inte kunnat sova särskilt mycket tack vare byggarbetarna. Som för övrigt i skrivande stund står och tittar på mej genom fönstret och pratar om ankor på växlande småländska och någon slags norrländska..ganska kul att lyssna på =D

Håkan bråkan..

Ikväll var vi på Håkan Hellström i parken. Lika underbar artist denna gången sisådär 5 år senare.
En mycket bra konsert även om jag märkte att jag inte riktigt hängt med dom senaste skivorna. Men dom gamla låtarna sitter fortfarande minsann =)
Efter konserten en snabbis till bongo. Konstiga människor och trötta vänner resulterade i en tidig hemgång igen. Och nu sitter jag här och kan inte sova.
Kan det månne bero på att jag saknar betongborrandet och lyftkranskörandet utanför fönstret?? Förmodligen inte.
Boven i dramat är nog snarare 2 års nattarbete och lite för mycket alkohol i blodet.
Men ska nog göra ett nytt försök att sova några timmar snart för dagen bjuder på tävling minsann.
Länstrampetten går i Huskvarna i år och mina barn ska minsann vinna! Vi ska ännu en gång placera Huskvarna GF på trampettvärldskartan =)
Återkommer med resultat vid senare tillfälle. Förmodligen imorgon.

Tjipp o hej

Storslaget

Har haft en riktigt trevlig helg.
Började på fredagen med en stor pizza och kladdkaka hemma hos sandra =) Vilkan konditor hon skulle bli alltså.
Lördagen fortsatte med träning som vanligt och sen inflyttningsfest hos Alex och Johan. Grattis båda två till förlovningen föresten =) Var ingen som ville följa med mej ut på krogen efter festen men som tur är har man ju Inta som alltid går lite på =) Bugg för hela slanten blev det på Centrum till tonerna från nån kille som lirade elfiol på bardisken, ascoolt!
Söndagen sedan tog jag först en fika med min Jenny på stan. Kvällen ägnades sedan åt Shima som så snäll som hon är bjöd på stuvade makaroner och falukorv =) Var inte igår man åt det men gott var det. Kvällen fortsatte sedan med massa film och lite tv-spel. Tyvärr inte Super Mario 4 som hon lockade med från början. Men det var ju sällskapet som var det viktiga.
Dock var jag lite nojig inför måndagen. Bilen skulle nämligen besiktas. Men tro det eller ej..inte ett enda fel på den. Inte dåligt för att vara en 16 år gammal bil =)
Så nöjd blev jag att jag tog en tur till IKEA. Hittade dock inget jag ville ha. Men men man kan inte få allt.
Nu är det läggdags en stund för inatt är det jobb som gäller.

Tjipp o hej



Gocartmästaren!!!

Det är Madde det. Födelsedagsbarnet =)
Själv är jag stolt tredjeplatsare =) Hermansson kom in som god tvåa.
Jäkla roligt att köra gocart. Var längesen jag gjorde det nu och det var på tiden. Lär bli race på utebanan nästa sommar.
Alla som vill följa med är välkomna =)

Varför spara...

Skulle hjälpa lillasyster idag. Blev en tur på sisådär 4 timmar och nog blev det lite inhandlat för mej oxå. Köpte hyllorna jag gått och suktat efter på IKEA. Helgen bjuder på många timmars jobb och på måndag är det jenny-tajm så dom får nog vänta tills tisdag nästa vecka på att bli ihopskruvade =( Lite surt för jag vill ju ha det färdigt på en gång.
Men men inte skulle jag byta bort en kväll med taco och trevligt sällskap bara för lite heminredning =)
Dessutom behöver jag ju något att göra på nätterna när jag är ledig oxå =)

Imorgon bär det av till gocartbanan oxå för att fira Madde som fyller år imorgon. Grattis grattis gumman!! Hundra spänn på mej som vinnare och en till hundring på Sandra som förlorare =P
Resultat kommer imorgon :)

Plugg??

Ja jag vet jag har tjatat om det länge att jag vill börja plugga.
Har suttit och bläddrat runt på Studera.nu ikväll och hittar inget spännande. Vill gärna läsa språk eller kommunikation men jag undrar lite vad jag tänkt göra med det sen. Översättarprogrammet som jag velat satsa på verkar inte hållas särskilt ofta.
Och man vill ju inte bli en av dom som pluggar för alltid =)
Jaja vi får väl se vart jag hamnar till slut....45 år och fortfarande väktare kanske??

RSS 2.0